AV og Digital Signage

Installasjon av digitale skjermer i et kjøpesenter i Stockholm

Kommunikasjon via digitale flater blir viktigere og mer utbredt i en verden som utvikler seg raskt. Smarte løsninger for reklame og informasjon finnes overalt rundt oss og vil prege samfunnet i økende grad fremover. Gode møteromsløsninger som gir dine ansatte mulighet til å gjennomføre videomøter og presentasjoner er et viktig verktøy i det daglige arbeidet.

Vi leverer installasjonstjenester for både AV kontorløsninger og Public Display. Vi har flere års erfaring fra små oppdrag i møterom til store oppdrag som utrulling i alle ICA stormarkeder i Sverige til Circle K stasjoner i Norge.

Vi sørger for at løsningene blir installert på en profesjonell måte i høy kvalitet. Det er viktig for oss at kunden får en gjennomtenkt og god løsning levert av løsningsorienterte montører. Inselo leverer alt fra standardiserte skjerm installasjoner til koordinering og utførelse av større prosjekter og utrullinger. Via vårt landsdekkende nettverk av installasjonspartnere, egen logistikk avdeling og gode IT løsninger sørger vi for en komplett løsning for deg og ditt behov.