Hvorfor bli en Oppdragsgiver?

  • Vi jobber sammen i partnerskap for å skape en optimal kundereise.
  • Du får tilgang til en landsdekkende installasjonspartner å forholde deg til, slik at du slipper og koordinere alle dine underleverandører.  
  • Fast SLA og målinger av kundeopplevelsen.
  • Programmer for sertifisering og opplæring av installasjonspartnere.  
  • Kontroll av hver ordre og oppfølging av alle installasjonspartnere på viktige KPIer.
  • Kvalitet og kontroll med vår booking løsning.
  • For effektiv og profesjonell leveranse av våre installasjonstjenester har vi utviklet et eget IT system  for elektronisk ordremottak, -styring og rapportering. Vi kobler oss opp mot dine systemer via API.
  • Mulighet for fastpris- vi tar risikoen.
  • Kundeportal med transparent informasjon og dokumentasjon om alle utførte oppdrag.

Ta utfordringen og la oss sammen skape optimale kundereiser!

For mer informasjon ta kontakt med vårt salgsteam.

Finn Rønning
+47 901 97 202
fronning@inselo.no
Axel Strømsvåg
+47 918 98 389
astromsvag@inselo.no

Kundecase RiksTV 

Janni (Installasjon og logistikk ansvarlig RiksTV) og Axel (salgsansvarlig Inselo Installasjon)
Vi er veldig fornøyd med å ha Inselo som vår installasjonspartner.

RiksTV er Norges eneste TV-distributør som tilbyr digital-TV via antenne, internett og fiber, og har 100% dekningsgaranti. I tillegg til tilgang via dekoderen, SMART-boks, er RiksTV tilgjengelig via app til mobil, nettbrett, Apple TV og via nett-TV. Ifølge Norsk Kundebarometer 2018 har RiksTV de mest fornøyde kundene i kategorien TV-distribusjon.

Inselo Installasjon tilbyr RiksTV en helhetsløsning for sluttkundens installasjonsopplevelse i hele Norge. Fra salget overtar Inselo og sørger for at kunden opplever en smidig og bekymringsfri kundeopplevelse, fra tidsbooking til kunden er i gang med sine tjenester. RiksTV og Inselo signerte avtalen i mars 2018.

- Vi er veldig fornøyde med Inselo som vår installasjonspartner, både når det gjelder kvalitet og kundeopplevelse. Vårt kundesenter har sett en markant nedgang i forespørsler etter at vi byttet partner. I RiksTV har vi organisert oss etter smidige prinsipper, som betyr at utviklingen av produkter og tjenester er kunde- og innsiktsdrevet. Vi har beveget oss bort fra tradisjonelle avdelinger, fossefallsprosjekter og mange overleveringer – til nå å jobbe i selvstyrte, tverrfaglige team med hyppige leveranser.

Denne arbeidsmetodikken påvirker også valg av partnere – som må passe inn i måten vi arbeider på. Inselo har et landsdekkende montørkorps med seg, som gjerne vil høre hva kundene mener om jobben som ble gjort. I tillegg har de et tydelig fokus på prosessforbedringer, som kommer både installasjonspartneren og sluttkunde til gode, forteller Janni Wisbech, Leder for Logistikk og Installasjon i RiksTV.

Janni Boel Wisbech, Logistikk og Installasjon i Riks TV.