Parabol og antenne

Få utstyret profesjonelt installert. Om du har eller skal kjøpe parabol, ikke glem å kjøp med en paraprotection av oss- denne beskytter mot løv, snø og regn slik at du alltid har topp signaler.

Vurderer eller har du valgt å få din TV løsning fra en parabol/antenne leverandør er det flere gode grunner til dette! 

Krystallklart: Med en parabol eller antenne får du krystallklare HD-signaler til din TV.

Dekning: Du kan få dekning nesten overalt, også der kabel og fiber-ledningene ikke strekker til.

Stabilt: Det finnes i dag mye ny teknologi på markedet, men parabol og antenne-TV er fortsatt den mest stabile leverandøren av HD-signaler. 

TV opplevelsen: Vi installer paraboler og antenner hos mange mennesker hvert år som har valgt å gå tilbake til denne teknologien fordi det gir den beste TV opplevelsen.

Stor TV:  Fyller de største 65-85 tommer TV-skjermene uten at det går utover kvaliteten på bildene

Installasjon av antenne og parabol

Vi er nordens største tilbyder av installasjonstjenester innen antenne og parabol segmentet.

Vi er Nordens største installatør av antenne og parabol de siste 10 årene. Vi har i løpet av disse årene installert hundretusenvis av paraboler og antenner i Norge og Sverige. Vi er kjempestolt av å ha bidratt til at en stor andel av den norske og svenske befolkning har kunne sett flere magiske øyeblikk foran TV skjermen de siste årene, fra Northug sitt 5 mils gull i Falun til at Sverige kom seg hele veien til kvartfinalen mot England i VM i Russland. 

Det å bringe underholdning til folket er en ære.

Signaler og dekning: Våre partnere er eksperter. Så lenge huset ditt har mulig dekning tar vi oss av å gi deg optimale signaler. Våre partnere har profesjonelt måleutstyr og vil installere utstyret på riktig plass.

Høyde og sikkerhet: Våre partnere er vant til å jobbe i høyden og på tak. Det er flere ulykker hvert år tilknyttet denne typen arbeid. Så om du skal gjøre det selv, ta riktige forholdsregler og les om sikkert arbeid i høyden.

Kabling: Våre partnere kan sitt håndverk og legger kablene pent på plass slik at det ikke blir et rotete syn, og sørger så langt det er mulig for at alle dine TVer er koblet opp på nett.

Opplæring: Våre partnere vil gi deg en god opplæring i bruk av ditt nye utstyr slik at du får det beste ut av TV opplevelsen.

Mersalg: Våre partnere tilbyr gode tilleggsprodukter til deg. Vi anbefaler alle å installere en paraprotection over LNB hodene. Dette gir god beskyttelse mot snø, løv og regn. Da slipper du å klatre i stigen for å børste snø samtidig som Klæbø skøyter for stafettgull i OL.