Smarte hjem

Bredbåndshastigheten i Norge er nidoblet på åtte år. Stadig flere husstander har tilgang til fiber. I 2017 hadde 23,5% tilgang til 100 mbit linjer. Samtidig som vi ser en økning i kapasitet og hastighet øker også antallet enheter per husstand som er koblet til internett. Stadig flere benytter internett til strømming av medier (film, TV, serier og musikk) og spill. Har du tenkt over hvordan ditt hjemmenettverk er satt opp for å håndtere denne økende internett bruken i hverdagen?

Har du noen gang opplevd å ikke kunne se fotballkampen eller fredagsfilmen i HD fordi barna i huset strømmer Disney filmer og spiller Fortnite? Får du ikke synkronisert dine delte dokumenter raskt og effektivt på hjemmekontor fordi studenten i hybelen ser på YouTube?

Inselo tilbyr tjenester som gir deg en enklere hverdag på nett. Våre partnere hjelper deg med tilkobling og oppsett av fremtidens trådløse nettverksløsninger. Vi hjelper deg med kablet tilkobling for de enhetene i hjemmet ditt som krever mest båndbredde og kapasitet slik at dine trådløse enheter fungerer optimalt hele døgnet.

Vi utfører også installasjon og konfigurering av smarte enheter som for eksempel smart-TV, digitale dørlåser og sikkerhetssystemer.