Bærekraft

 | Nyheter

Inselo og Nitor samarbeider om å gi folk arbeid med mening

Terje Skagen

2022-03-11
Bærekraftig samarbeid mellom Inselo og Nitor

Inselo og Nitor inngår et partnerskap hvor Nitor i første omgang skal håndtere rengjøring og pakking av kabler for gjenbruk.

Nitor er en arbeidsmarkedsbedrift, som skal gi "jobb med mening" til mennesker som har havnet utenfor arbeidslivet. Produksjon av miljøriktige produkter og tjenester, genererer arbeidsoppgaver som igjen gir kompetanse, utvikling og motivasjon til glede og nytte, for både dem selv, Nitor og samarbeidspartnere. Nitor er meget fornøyde med inngåelsen av partnerskapet og skriver på sin Linkedin side.

"Vi er veldig stolte over at vi i dag har signert avtale med Inselo om å skape «jobb med mening» i lang tid fremover.

Inselo er en stor lokal aktør, som blant annet hjelper personer og bedrifter over hele Norge, med installasjon og support av elektronikk. Gode og inkluderende partnerskap, bygges på felles visjoner, mål og verdier. Vi elsker at Inselo er «modige, aktive, genuine og innovative», og trekker frem kultur og verdibasert tenkning, som sine viktigste fokusområder.

Vi håper at arbeidet med rengjøring og pakking av kabler og ledninger, kan utvikle seg til et langsiktig samarbeidsforhold basert på gjensidig nytte og videre utvikling. Sammen har vi muligheter til å skape noe som er større enn det vi skaper hver for oss."

Jan-Ole Skubberud, CEO i Inselo er enig. "Det å ha en givende jobb å gå til er ekstremt viktig for livskvaliteten. Vi gleder oss til samarbeidet med denn flotte gjengen fra Nitor, og ser frem til å skape mange magiske øyeblikk sammen" sier Jan-Ole og drar på smilebåndet.

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024