Vi er din praktiske rådgiver i jakten på optimalisering

Et bredt tjenesteselskap som setter kundeopplevelsen først

Vi er eksperter på å sette sammen brukervennlige og bærekraftige konsepter innen kundereise for våre oppdragsgivere. Vi optimaliserer og leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice som gjør selskaper i hele Skandinavia mer konkurransedyktige. Lær mer om Inselo om hvordan vi etterlever formålet vårt "Jakter optimale kundereiser som skaper en bedre hverdag for alle".

  • Hvert år besøker vi 80 000 husholdninger

  • Vi påvirker over 1 million kundereiser positivt hvert år

  • Vi leverer fantastisk 9.3 av 10 i kundetilfredshet

Nordens beste merkevarer verdsetter å samarbeide med oss

telenor
elkjop
rikstv
Telia
tibber
power
futurehome
NextGenTel
alitbox
tufte
Ohmia Charging
coop
Vis Mer

Fakta om Inselo

Inselo er en outsourcing-partner og teknologisk plattform som leverer et bredt og modulbasert tjenestespekter innen kundeservice, installasjon og logistikk. Vi er 70 ansatte og 500 installasjonspartnere i Norge, Sverige og Danmark. Vårt hovedkontor ligger på Berger like utenfor Oslo, og er samlokalisert med vår norske logistikkvirksomhet. Vårt nordiske kundesenter finner du i Kristiansand. I Sverige er landkontor lokalisert i Stockholm.

Ekte mennesker. Ekte helter

For å levere magiske kundeopplevelser, trenger vi mennesker som leverer det lille ekstra. Vi snakker om mennesker som står på for kundene hver eneste dag, i storm og stille. I Inselo skaper vi- og heier fram disse fantastiske menneskene. De er våre kundereisehelter. Hele vår bedriftskultur handler om å dyrke kundereiseheltene. Vi følger vår verdikode MAGI og Inselo Learning Loop i jakten på de optimale kundereisene.

Sustaanbility picture of the earth and the customer journey heroes

Bærekraftig utvikling

Vi i Inselo bidrar til et bedre miljø gjennom å levere og videreutvikle bærekraftige tjenester for våre kunder. Vi jobber også aktivt med å få ned egne utslipp knyttet til kjøring og forbruk. Vår Code of conduct er fundamentet i alt vi gjør. Vi bidrar i de lokalsamfunnene vi er til stede, og skaper trygge arbeidsplasser i Inselo og hos våre partnere. Sammen bygger vi kompetanse og et fellesskap for fremtiden. Alt er tuftet på gode verdier og med kunden og miljøet i fokus.

Bli en installasjonspartner og få tilført oppdrag

Vi er alltid på jakt etter nye elektrikere, varmepumpemontører og fiberinstallatører som driver, eller ønsker å starte egne foretak. Vi lover et godt samarbeid hvor du får tildelt support og installasjonsoppdrag fra kjente oppdragsgivere.

Lær mer om Inselo og våre konsepter

Laptops på et arbeidsbord med tekniske duppeditter

Kundereise

Vi har verktøy og kompetanse til å hjelpe deg å optimalisere dine kundereiser. La oss starte med en kundereise design workshop.

Kundereisemedarbeidere i Inselo

Kundeservice

Inselo leverer et bredt spekter av modulære kundeservice og backoffice tjenester som gjør din hverdag enklere

Kundereisehelt på logistikk smiler lent mot en gaffeltruck

Logistikk

Vi sørger for at logistikken alltid fungerer, uavhengig av volum og svingninger. Vi er eksperter på bærekraftige returmodeller

Parabolmontør stiller inn antenne

Installasjon

Vi har et riksdekkende nettverk av sertifiserte, førsteklasses teknikere innen blant annet varmepumpe og elektro.

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024