Optimaliser din Field Service leveranse

Vi er en ledende tjenesteleverandør av field service management-løsninger, som hjelper deg å optimalisere og automatisere dine feltoperasjoner. Inselo kan følge opp koordinere leveransen for dine egne feltressurser ved hjelp av vårt interne kompetansesenter og våre systemløsninger. Vi har også tilgang på et stort nettverk av elektrikere, teknikere og varmepumpemontører som kan levere for deg. Snakk med oss om du vil optimalisere eller vurderer og outsource alt eller deler av dine field service aktiviteter.

Spar penger

Flytt fastkost til variabel kost gjennom å bruke vår kompetanse. Utnytt systemer og prosesser utviklet for alle våre oppdragsgivere.

Få høyere kundetilfredshet

Vi tar alltid utgangspunkt i kundeperspektivet og har kompetansen og systemene for å øke kundetilfredsheten på din leveranse uansett om du velger å bruke egne eller våre nettverk av teknikere.

Systemløsning

Vi har utviklet gode systemer for field service management som dekker oppdragsgiver, installasjonspartner og ikke minst kundens behov. Det er lett å integrere seg mot oss.

Kompetanse

Vi har eget kompetansesenter for partner og kundeoppfølging. Vi har også Elektro og Ekom fagkompetanse.

Våre installasjonsnettverk

Våre nettverk med 500+partnere installerer en lang rekke produkter. Vi er spesialister på B2C men håndterer også B2B oppdrag. Vi har tilnærmet landsdekkende nettverk av toppratede teknikere, elektrikere og varmepumpepartnere i Norge, Sverige og Danmark.

Våre Field Service Management kapabiliteter

Kundefornøydhet

Vi er eksperter på å øke kundefornøydheten i leveransen gjennom vår egen metodikk for coaching og benchmarking .

Elektro og Ekom sertifisering

Vi har intern elektro og ekom sertifisering i orden.

Inselo Academy

Vi gjennomfører nettkurs, webinarer og fysisk opplæring av feltteknikere. Vi involverer våre oppdragsgivere i opplæringen.

Kundereisedesign

Metodikk for kundereise og prosessdesign for å dokumentere dagens utfordringer og designe morgendagens løsning.

Kundesenter og fjernhjelp

Vi har vår eget kunde og varslingssenter for koordinering og oppfølging av feltoppdrag Teamet kan også utføre fjernhjelp og guiding via video.

Plattformteam

Vi har dedikerte it utviklere og løsningsdesignere som sørger for å automatisere og forbedre kundereisene ved hjelp av integrasjoner og smarte tekninske løsninger.

Teknologi i plattformen

I Inselo mener vi at de optimale kundereisene skapes i skjæringspunktet mellom mennesket og teknologi. På teknologisiden har vi derfor utarbeidet et bredt spekter av løsninger som snakker med vårt ordrehåndteringssystem Naevo. Dette betyr full transparent data for våre oppdragsgivere, en selvutviklet partner app for våre installatører og ikke minst et brukervennlig løsning og informasjonsløp for kundene.

Ruteplanlegging

Vår algoritme og kartverktøy hjelper oss med å regne ut beste kjøreruter for våre teknikere. Dette sørger for høyere utnyttelsesgrad og leder til at det blir kjørt færre km i snitt pr oppdrag som bidrar til mindre miljøavtrykk.

Hei!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Våre modulbaserte og skalerbare kundereisekonsepter vil gi deg mer fornøyde kunder, øke inntektene dine og redusere kostnader og risikoprofil. Jeg brenner for opplevelser og samler på magiske reiseøyeblikk. Det jeg elsker med å reise, er møtene med nye kulturer og mennesker. Det gir meg nye perspektiver og er sunt for sjelen. Jeg er utdannet siviløkonom, og har 15 års variert arbeidserfaring fra økonomi, risiko, forretningsutvikling og ledelse fra SN Power, ABB, Infocare og nå i Inselo. Når du kontakter meg, møter du en positiv, genuin, kreativ og analytisk person som brenner for å sette sammen den beste løsningen for din bedrift. Jeg vil jobbe for at enda flere kunder skal oppleve magi i møtet med din merkevare. Gleder meg til å høre fra deg, sammen finner vi den beste løsningen. Vennlig Hilsen

Terje Stokke

COO | Inselo Gruppen
Tel: +47 945 23 841

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024