Bli en del av Inselo Community

Bli en installasjonspartner i Inselo Community så får din bedrift
direkte tilført oppdrag pluss mange andre fordeler.

Vi er alltid på jakt etter nye partnere som driver egne foretak eller ønsker  å starte eget selskap . Vi lover et godt samarbeid hvor du får tildelt support og installasjonsoppdrag fra kjente oppdragsgivere .

Vær en ekte kundereisehelt og hjelp oss med å øke kundetilfredsheten fra dagens 9,2 stjerner.

Hvorfor bli en installasjonspartner i
Inselo Community?

 • Fyll kalenderen med oppdrag
 • Vi gjør det kostbare salget for deg.
 • Vi tar oss av mye av det administrative
 • Bredt fordelsprogram
 • Trygg og forutsigbar betaling
 • Full eller co branding med Inselo
 • Bli en del av vårt Partner Success Program  
 • Opplæring i Inselos Partner Academy
 • Tilgang til vår Partner App
 • Community med andre i samme situasjon
 • Tilgang på profesjonell coaching partner
 • Webinar og partner dager
 • God og nyttig dokumentasjon
 • En bedre og enklere hverdag!

Hva sier våre partnere?

Vi hadde ikke vært der vi er idag uten Inselo Community

Joakim Lande i Servicekjeden ser ekstremt stor verdi i å være en del av Inselo Community. Inselo gir trygghet, forutsigbarhet i form av oppdragsmengde og økonomi men også et fantastisk nettverk av andre partnere hvor det er god kunnskap og hjelpevilje. 

“Vi er veldig fornøyde med og være en del av Inselo Community. Man har alltid noen å henvende seg til i nettverket eller Inselo for å spørre om det er noe man lurer på . Inselo gir en trygghet i form av at man alltid får pengene sine i tide. Alt av ekstra kostnader kan faktureres via Inselo i stedet for direkte fra oss til kunde.
Inselo og partnernettverket gjør det enklere for små bedrifter å vokse fordi en liten bedrift har vanskeligere for og få til avtaler med store aktører som Telenor, Canal Digital, RiksTv alene.
Vi ville ikke ha vært her vi er  i dag om det ikke var for Inselo.”

Verdens første full-brandede Inselo partner er superfornøyd

Rune Bjørnerås har vært en veldig dyktig Inselo partner i mange år. Våren 2020 tok Rune det et naturlig sted videre da han ble den første Inselo partneren som har valgt å fullbrande bilen sin med Inselo Community sin merkevare.

"Den nye bilen og uttrykket ser ekstremt profesjonell ut, og bidrar til et godt førsteinntrykk når jeg besøker kunder “

Førsteinntrykket varmet montørhjertet

Inselo Community får kontinuerlig inn nye partnere og har derfor utviklet  sitt eget  partner success program- Ready, Set, Go.  Jostein Jakobsen som er daglig leder i  Elite & Telesystemer AS har akkurat vært igjennom fasene ready (Inselo sin onboarding academy ) og set (pilot med test caser) og er meget godt fornøyd med oppfølging.   

“Eg syns heile opplegget til Inselo er gjennomtenkt og profesjonelt. Meget imponert over oppfølgingen og kravene til kursing samt kvalitet og sikringssystemene Inselo har utarbeidet. Inselo har kontroll på hva de gjør, samt at Inselo kommuniserer tydelig. Dette varmer montør hjertet mitt. Dette er en businesspartner eg virkelig gleder med til et samarbeid med."

Inselo forenkler hverdagen med gode IT løsninger

Amund Stenerud  har vært Inselo partner i mange år.  Amund setter stor pris på samarbeidet og spesielt hvordan Inselo kontinuerlig utvikler løsninger som skaper en enklere hverdag for partnernettverket. Sist ut den nye partner appen. 
 
“ Inselo sin nye app har flere løsninger som forenkler hverdagen. Oversiktlig kunde/case bilde med direkteknapp for å ringe og rett inn i navigering til kunde. Alt oversiktlig uten å skifte bilde for å se all info om case, priser. I tillegg fungerer Integrasjonen mot google maps meget bra”

Kultur - jakten på magiske øyeblikk

Kultur og mennesker kan ikke kjøpes eller kopieres for så og installeres. Kultur er derfor vårt viktigste konkurransefortrinn for å levere vårt formål om optimale kundereiser. Vi ønsker å verdsette de gode øyeblikkene i hverdagen.

MAGI handler om å tro på det umulig og skape magiske øyeblikk.
Kunden skal alltid være i fokus.

Tørre og ta risiko og utfordre det bestående.

Levere resultater gjennom positivt engasjement og handlekraft.

Mennesket i sentrum gjennom en ekte, åpen og ydmyk tilnærming.

Nytenkning og kontinuerlig forbedring for å skape en bedre kundereise.

Inselo Community

Inselo Community er stolt av at vi de siste årene har hjulpet over 1,5 millioner mennesker og at kundene har ratet oss til 9,2 av 10 stjerner.

Installasjonspartnere er de ekte heltene i vårt community.
Det er dere som må gå på ski for at kunden skal få internett til jul, det er dere som hjelper våre kunder å se magien i deres nye tjenester for første gang.