Prosjektledelse

Prosjektledelse the Inselo way

Prosjektledelse er en viktig ferdighet for å sikre at prosjekter blir gjennomført på en effektiv og kvalitetsmessig måte. Men prosjektledelse kan også være utfordrende og kreve mye tid, ressurser og kompetanse. Derfor kan det være lurt å få hjelp fra en profesjonell partner som Inselo. Vi har lang erfaring med å lede og gjennomføre forskjellige type prosjekter i ulike bransjer og sektorer. Vi bruker moderne verktøy og metoder for å planlegge, styre og evaluere prosjekter, slik at de leverer de ønskede resultatene innenfor avtalt tid, kostnad og kvalitet. Hvis du vil vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med prosjektledelse innen optimalisering av prosesser, digitalisering og kundereiser ta kontakt med oss i dag.

Hei!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Våre modulbaserte og skalerbare kundereisekonsepter vil gi deg mer fornøyde kunder, øke inntektene dine og redusere kostnader og risikoprofil. Jeg brenner for opplevelser og samler på magiske reiseøyeblikk. Det jeg elsker med å reise, er møtene med nye kulturer og mennesker. Det gir meg nye perspektiver og er sunt for sjelen. Jeg er utdannet siviløkonom, og har 15 års variert arbeidserfaring fra økonomi, risiko, forretningsutvikling og ledelse fra SN Power, ABB, Infocare og nå i Inselo. Når du kontakter meg, møter du en positiv, genuin, kreativ og analytisk person som brenner for å sette sammen den beste løsningen for din bedrift. Jeg vil jobbe for at enda flere kunder skal oppleve magi i møtet med din merkevare. Gleder meg til å høre fra deg, sammen finner vi den beste løsningen. Vennlig Hilsen

Terje Stokke

COO | Inselo Gruppen
Tel: +47 945 23 841

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024