Produkt livssyklus management

Optimalisere dine logistikkprosesser fra ende til ende

Vi er et agilt kunnskapshus med bred industriell og teknologisk kompetanse. Vi forstår den sirkulære varereisen og sammenhengene mellom alle ledd, og er rett og slett eksperter på å optimalisere logistikkflyten for våre oppdragsgivere. I vårt optimaliseringsprogram leverer vi analyse, prosessforbedring, rådgivning, it utvikling, prosjektoppfølging og systemløsninger for kontroll på hele produktlivsløpet, fra innkjøp til retur, gjenbruk og end of life. Med Inselo får du avanserte verktøy og metoder som kan kutte kostnader, redusere returer, øke kundetilfredshet og forbedre bærekraft.

Lønnsomhet

Reduserer manuelle prosesser med opptil 80%. Få ned antall returer. Våre prosjekter har kort ROI.

Kontroll

Få kontroll på varene og datafangsten gjennom hele livsløpet til dine produkter fra innkjøp til gjenbruk og eventuell resirkulering.

Bærekraft

Vi bærekraftoptimaliserer alle stegene i produktets livssyklus. Med kontroll på data kan du rapportere bærekraftstall og bedre dine klimaavtrykk.

Våre kapabiliteter i optimaliseringsprosessen

Design verktøy

Prosessdesign verktøy for å dokumentere dagens utfordringer of morgendagens løsning

Integrasjoner

Vi er eksperter på integrasjoner og automatisering for å få alle systemene til å snakke sømløst sammen

Retursystem

Vi setter sammen retur prosess med markedets beste software løsning. Papirløst for kunden og kontroll på all returdata for deg.

Roboter og AI

Vi har allerede ansatt roboter hos oss som i en totalløsning kan hjelpe deg med å fjerne unødvendig manuelt arbeid og få logistikken til å flyte sømløst.

Arbeidsportal

Vi utvikler logikk og løsninger som gjør at du får en enkel arbeidsportal fra bestilling til oppfølging som snører mange prosesser om til en fungerende digitalisert prosess. Enklere, mindre feil og rett data.

Kompetanse og erfaring

Vi er agile løsningsdesignere, IT utviklere og prosjektledere som forstår logikken og logistikken for å løse dine utfordringer.

Komplett returprosess med system og håndtering

Det har aldri vært enklere å få en sømløs returprosess. Enkelt og papirfritt for kunden. Full kontroll for deg. Vi leverer en komplett returreise, som kombinerer markedets beste software og vår returhåndtering.

Hei!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Våre modulære og skalerbare kundereisekonsepter vil positivt påvirke din kundefornøydhet, inntekter, kostnader og risikoprofil. Jeg heter Finn, er født og oppvokst på Grefsen, men har vært bosatt på Hamar siden jeg fullført lærerutdanningen. Men mitt drømmeland, og hvor jeg føler meg mest levende er Hamarøy og Lofoten. Jeg har over 30 års erfaring fra IT og konsulentbransjen, og har blant annet etablert og ledet konsulentselskaper i Norge og internasjonalt med operasjoner i 29 land. Når du kontakter meg, møter du en aktiv, livsglad, genuin, kreativ person som brenner for å sette sammen den beste løsningen for din bedrift i jakten på optimale kundereiser. Gleder meg til å bli din guide til en enklere hverdag. Vennlig Hilsen

Finn Rønning

Growth Manager | Inselo Norge
Tel: +47 901 97 202

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024