Teknisk installasjon

Antenner, fiber, internett, tv, robotgressklippere, dørlås, alarm med mer

Vi hjelper dine kunder med teknisk installasjon

Vårt landdekkende nettverk av profesjonelle teknikere utfører oppdrag innen installasjon og servicearbeid i hjem og bedrifter. Inselo og flere av våre partner selskaper er EKOM sertifisert. Våre teknikere er mindre små lokale selskaper som setter kunden først. De er eksperter på installasjon av antenner, fiber, tv, internett, robot gressklippere, dørlåser, alarmer etc, Vi samarbeider med og installer for kjente merkevarer som blant annet Telenor, RiksTV, NextGenTel, Elkjøp, Coop, Felleskjøpet. Vi kan løse prosjektoppdrag og singel oppdrag for dine kunder for deg. Trenger du eller dine kunder hjelp av teknikere, ta kontakt med oss.

Bli Oppdragsgiver

Du selger

Oppdrag sender du automatisk via vårt standard API eller legges inn manuelt i vår kundeportal.

Enkel prismodell

Du fakturerer kunden for hovedtjenesten. Vi fakturerer kunden eventuelle tillegg etter utført installasjon.

Kundereisen

Vi tar over ansvaret for kundereisen for deg, booking, oppfølging av kunde og montør. Vi måler kundefornøydhet på alle oppdrag.

Autorisert partnere

Vi har landsdekkende nettverk av lokale og sertifiserte kundereisehelter med dokumentert høy kundetilfredshet.

Tjenester tekniker

Våre topp-ratede teknikere installerer en lang rekke produkter. Vi er spesialister på B2C men håndterer også B2B oppdrag. Selv om du ikke finner det du trenger i denne oversikten, betyr ikke det at vi ikke kan levere det. Vi er eksperter på å bygge nye nettverk og gi opplæring til eksisterende nettverk i nye tjenesteområder.

Trådløst Bredbånd

Vi er stolte av å være Norges største aktør innen installasjon av trådløst bredbånd. Dette er vi fordi vi leverer de beste kundereisene, gjennom at vi har de beste installatørene som gir alt for kunden. I 2021 lå vi tett opp mot 9,4 i kundefornøydhet på dette produktet. Vi er ekom sertifisert

Hola!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Jeg kan fortelle deg mer om våre modulbaserte og skalerbare kundereisekonsepter. De vil garantert påvirke kundefornøydhet, inntekter, kostnader og risikoprofil i din bedrift positivt. Jeg har 20 års erfaring innen forretningsutvikling, coaching og ledelse, og har blant annet bygd opp salgsteam og kundesenter for Norges Energi og Phonero. Jeg er en chilensk energibunt og fotballentusiast bosatt i Kristiansand. Når du kontakter meg, møter du en livsglad, genuin, kreativ menneskekjenner som er klar for for å finne de beste løsningene for din bedrift. Jeg lykkes når dine kunder opplever magi i møtet med din merkevare. Gleder meg til å høre fra deg. Vennlig Hilsen

Mauricio Campos

Forretningsutvikler | Inselo Gruppen
Tel: +47 473 72 799

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024