Varmepumpeinstallasjon

Autoriserte installatører med høy kundefornøydhet som dekker hele landet

Vi hjelper dine kunder med varmepumpeinstallasjon

Vi har landsdekkende nettverk av sertifisere varmepumpepartnere, og utfører over 5000 varmepumpeinstallasjoner i året. Vi samarbeider med og installer for kjente merkevarer som blant annet Elkjøp, Jula, Power og Whiteaway sine kunder. Vi mottar også bestillinger på installasjon direkte fra kunde.

Bli Oppdragsgiver

Du selger

Oppdrag sender du automatisk via vårt standard API eller legges inn manuelt i vår kundeportal.

Enkel prismodell

Du fakturerer kunden for hovedtjenesten. Vi fakturerer kunden eventuelle tillegg etter utført installasjon.

Kundereisen

Vi tar over ansvaret for kundereisen for deg, booking, oppfølging av kunde og montør. Vi måler kundefornøydhet på alle oppdrag.

Autorisert partnere

Vi har landsdekkende nettverk av lokale og sertifiserte kundereisehelter med dokumentert høy kundetilfredshet.

Våre installasjonspakker

Vi har standardisert vår leveranse av varmepumper til 3 installasjonspakker; Basic, Standard og Premium. Majoriteten av kundene velger standard. Basic pakken inneholder: Installasjon av varmepumpens innedel (må monteres mot yttervegg). Installasjon av varmepumpens utedel (monteres på mur). Inntil 4 meter rørstrekk. Hulltaking i trevegg med inntil 30 cm veggtykkelse (installasjon av innedel). Våre partnere gir alltid en enkel demonstrasjon i bruk av varmepumpen. Det er inkludert 20 km i kjøreavstand fra utsalgssted (om tjenesten blir kjøpt på nett gjelder nærmeste installasjonspartner sin adresse). Av installasjonsmateriell følger det med: Signalkabel - 5 meter, Rør - 4 meter, Brakett, Vibrasjonsdempere og Drensrør - 4 meter. Standardpakken inneholder: Alt i Basicpakken + PVC pakke 4 m Premiumpakken inneholder: Alt i Basic pakken + PVC pakke 4 m, Halvtak, vibrasjonsdempere i stål Eventuelle tillegg utover innhold i pakkene avtaler kunde direkte med oss basert på vår fastprisliste over tillegg. Vi fakturerer kunde direkte for dette.

Reklamasjon og ettermarked varmepumpe

Om det skjer en feil ved installasjonen og det blir en reklamasjon så står vi for kostnaden for utbedringen av denne. Vi kan i tillegg løse ettermarkedet for deg på varmepumpe. Du eller produsenten sender oss service/diagnose oppdrag via API eller manuelt i vår kundeportal. Vi fakturerer ønsket part.

Hola!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Jeg kan fortelle deg mer om våre modulbaserte og skalerbare kundereisekonsepter. De vil garantert påvirke kundefornøydhet, inntekter, kostnader og risikoprofil i din bedrift positivt. Jeg har 20 års erfaring innen forretningsutvikling, coaching og ledelse, og har blant annet bygd opp salgsteam og kundesenter for Norges Energi og Phonero. Jeg er en chilensk energibunt og fotballentusiast bosatt i Kristiansand. Når du kontakter meg, møter du en livsglad, genuin, kreativ menneskekjenner som er klar for for å finne de beste løsningene for din bedrift. Jeg lykkes når dine kunder opplever magi i møtet med din merkevare. Gleder meg til å høre fra deg. Vennlig Hilsen

Mauricio Campos

Forretningsutvikler | Inselo Gruppen
Tel: +47 473 72 799

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

@Inselo 2023