Ikon av en kundereisehelt som pakker en pakke for en kunde

Vi sørger for at Logistikken fungerer

for kunden, kloden og deg slik at du kan bruke tiden din smartere

Smart sirkulær logistikk

Vi hjelper deg med bedriftens logistikk behov. Driv mer effektivt og spar penger. Vi er en komplett og fleksibel logistikkpartner som er ekspert på bærekraftige returløsninger og sømløse integrasjoner. Vi hjelper store aktører som Telia, med skreddersydde logistikkløsninger, og får små startsups til å lykkes med skalerbar vekst. Vårt logistikksenter sender ut over 1,2 millioner produkter og mottar over 400 000 returer hvert år. Vi er bemannet med 40 hardtarbeidende kundereisehelter som gir alt for at logistikken skal fungere optimalt for kunden, deg og miljøet.

For Deg

Bruk tiden din på å skape vekst. Vi sparer deg for penger gjennom at vi gjør ting enklere. Vi får webshops, lagersystem, økonomi og transport til å snakke sømløst sammen.

Kunden

Fleksibel logistikk på kundens premisser. Opphenting av varer inntil 21:00 for levering neste dag. Vi leverer 99,11% SLA på utsendelser.

Kloden

Vi velger alltid det mest bærekraftige alternativet ved utsendelse og er eksperter på retur.

Kundereiseheltene

Vi har en kultur hvor vi heier på kundereiseheltene. Vi har lavt sykefravær, høy tilfredshet og er fagorganisert.

Våre skreddersydde logistikk tjenester

Distribusjonssenter

Vi leverer skreddersydde løsninger for mottak, lagring, produkttilpassning og konfigurasjon til plukk og pakk. Våre lager og produksjonslokaler ligger på Skedsmokorset rett utenfor Oslo. Vi har meget gode fraktbetingelser gjennom vårt samarbeid med NBT.

Retursenter

Vi har kompetansen og systemene for en å skape en sømløs returprosess fra kunden til produktene når vårt retursenter. Gjennom industrielt håndverk sikrer vi deretter restverdi, slik at retur produkter kan gjenbrukes av neste kunde.

Verdigjenvinning

Bærekraftig verdiskaping handler om å få mest mulig ut av produktene dine. Inselo hjelper deg med å leverer fremtidsrettede, bærekraftige, verdiøkende tjenester som bedrer omdømmet ditt.

Hjertet vårt banker for sirkulær logistikk

Basert på dine ønsker og behov og vår kunnskap, tilpasser vi teknologi og prosesser, slik at logistikken fungerer optimalt for kunden, kloden og deg. Vi samarbeider blant annet med Packorang for bærekraftig pakking av paller og pakker. Vi er eksperter på returløsninger, og har drevet med sirkulær-logistikk siden oppstarten i 2011. En bærekraftig returmodell er viktig i dag og vil bli en nødvendighet i fremtiden. Vi mottar i snitt 400 000 returer i året hvor 90% går til gjenbruk og resterende resirkuleres. Vi kan utføre testing, enkel reparasjon, smart repakking med moderne bærekraftige løsninger og gode innkjøpsordninger.

Kontakt oss for en grønn prat

Vi har de siste 4 årene gjenbrukt over 3800 km med kabler. Dette tilsvarer mer enn kjøreavstanden fra Oslo til ferieparadiset Malaga

-- Terje Skagen Direktør Logistikk
Kart med distanse Oslo til Malaga

Logistikkplattformen

Inselo har i samarbeid med sine partnere utviklet en plattform som består av flere nøye utvalgte systemer innen innkjøp, netthandel, lagerhåndtering, returer, betalingsløsninger og regnskap. Alle systemene snakker sømløst sammen. Resultatet er en levende plattform som gir et perfekt utgangspunkt for din drift. Noen av våre oppdragsgivere har ved hjelp av vår systemløsninger redusert manuelt arbeid med 80%.

Ongoing logo med logistikk ansatt

Ongoing WMS System

Vi bruker OnGoing WMS system, som er enkelt å sette opp og endre, slik at det matcher våre kunders behov. I tilegg er det integrert med de aller fleste kjente systemer og webshop-er.

Hei!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Våre modulære og skalerbare kundereisekonsepter vil positivt påvirke din kundefornøydhet, inntekter, kostnader og risikoprofil. Jeg heter Finn, er født og oppvokst på Grefsen, men har vært bosatt på Hamar siden jeg fullført lærerutdanningen. Men mitt drømmeland, og hvor jeg føler meg mest levende er Hamarøy og Lofoten. Jeg har over 30 års erfaring fra IT og konsulentbransjen, og har blant annet etablert og ledet konsulentselskaper i Norge og internasjonalt med operasjoner i 29 land. Når du kontakter meg, møter du en aktiv, livsglad, genuin, kreativ person som brenner for å sette sammen den beste løsningen for din bedrift i jakten på optimale kundereiser. Gleder meg til å bli din guide til en enklere hverdag. Vennlig Hilsen

Finn Rønning

Growth Manager | Inselo Norge
Tel: +47 901 97 202

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024