Elektrikertjenester

Vi har landsdekkende nettverk av elektrikere med dokumentert høy kundetilfredshet

Vi hjelper dine kunder med elektrikertjenester

Vårt landdekkende nettverk av proffe elektrikerpartnere utfører oppdrag innen elektrisk installasjon og servicearbeid i hjem og bedrifter. Vi samarbeider med og installer for kjente merkevarer som blant annet Elkjøp, Jula, Power, Whiteaway sine kunder. Trenger dine kunder hjelp? Trenger dine kunder hjelp med elektrikerarbeid, ta kontakt med oss. Vi kan også motta bestillinger på installasjon direkte fra kunde i vår egen nettbutikk.

Slik fungerer det

Du selger

Ordre sendes via vårt standard API eller legges inn manuelt i vår kundeportal.

Enkel prismodell

Valgfrihet på om du eller vi fakturerer kunden for hovedtjeneste. Vi fakturerer kunden eventuelle tillegg.

Kundereisen

Vi tar over ansvaret for kundereisen for deg, booking, oppfølging av kunde og montør. Vi måler kundefornøydhet på alle oppdrag.

Autorisert partnere

Vi har landsdekkende nettverk av lokale og sertifiserte kundereisehelter med dokumentert høy kundetilfredshet.

Eksempler på elektrikertjenester

Vi har nettverk av 50 lokale elektrikerfirmaer i hele i Norge, som gir alt for kundene. Alle våre partnerselskaper gjennomgår vår interne onboarding og sertifiseringsprogram. Vi kan ved behov tilby kundene videobefaring ved hjelp av verktøyet TechSee. Vi er spesialister på å skape en god kundereise med standardiserte pakker som dekker de fleste behov. Vi måler kundetilfredshet på mellom 0-10 på alle oppdrag. Våre partnere benchmarkes mot hverandre. Vi har vi et ekstra fokus på opplæring og gi kunden det lille ekstra. Med Inselo er dine kunder i trygge hender.

Elbillader

Vi kan installere elbilladere for dine kunder med en basispakke i bunn som dekker de fleste behov. Eventuelle tillegg fakturer vi.

Hola!

Ta kontakt for en hyggelig prat. Våre modulære og skalerbare kundereisekonsepter vil positivt påvirke din kundefornøydhet, inntekter, kostnader og risikoprofil. Jeg er en chilensk energibunt og fotballentusiast bosatt i Kristiansand, som brenner for å utvikle folkene rundt meg til å yte maksimalt. Jeg har 20 års erfaring innen forretningsutvikling, coaching og ledelse hvor jeg blant annet har bygd opp salgsteam og kundesentre for blant annet Phonero og Norges Energi. Når du kontakter meg møter du en livsglad, genuin, kreativ menneskekjenner som brenner for å sette sammen den beste løsningen for din bedrift, slik at ennå flere kunder kan få opplevd magi i møtet med din merkevare. Gleder meg til å høre fra deg, sammen finner vi den beste løsningen. Vennlig Hilsen Mauricio Campos Kundereiserådgiver

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikke her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

@Inselo 2023