Installasjon & Support

Over 120 000 kunder har ratet oss til fantastisk 9,2 av 10
Kundestøtte

Vi er her for å hjelpe deg. Finn svar på dine spørsmål på vår support side eller ta kontakt med oss via
Kontakt oss knappen nede til høyre!

Support side
Bli Inselo Partner

Vi vokser og leter kontinuerlig etter nye installasjonspartnere. Bli en Kundereisehelt og hjelp oss å øke snittet fra 9,2 .

Trykk og ta utfordringen!
Oppdragsgiver

Les mer om vårt formålsdrevene fokus og kundereise as a service konsept. Vi er sikre på at vi kan hjelpe deg med mer optimale kundereiser.

Les mer her!

Vi jakter på optimale kundereiser.
Vi hjelper 200 000 personer  i hele Norge og Sverige med elektroteknisk installasjon og support hvert år.
At du blir 100 prosent fornøyd, er avgjørende for oss.

Les mer om hvem vi er
700 000 hjem

Vi er stolte av at vi i løpet av de siste  årene har besøkt mer enn 700 000 hjem i Norge og Sverige og hjulpet nærmere 1,5 millioner mennesker

385 partnere

Vi samarbeider med 385 kvalitetssikrede og sertifiserte installasjonsfirmaer i Norge og Sverige. Vi jobber kontinuerlig med forbedring gjennom vårt partner success program

Inselo Team

Inselo Installasjon består av 35  fantastiske ansatte innen  Partner Success, Customer Success og Kundestøtte som hver dag skaper en enklere hverdag for våre partnere og kunder.

9,2 av 10

Sammen med våre installasjonspartnere og oppdragsgivere jobber vi for å bli bedre dag for dag, gjennom å skape magiske øyeblikk som gjør at du gir oss en score på 10 av 10 mulige i kundetilfredshet.

Noen av våre oppdragsgivere

Vi jakter på magiske øyeblikk

Takket være en løsningsorientert installatør har vi nå en mormor og en gjeng med fotballgale barnebarn som kan kose seg med fotball-VM på hytta i helgen :-)

Riks TV kundesenter

Jeg vil med dette bare få gi min fulle ros til montøren jeg hadde på besøk i dag. Dette må være den beste og mest sympatiske montøren jeg noen gang har møtt. Rett og slett en fantastisk opplevelse.

Per, 70 år

Slik fungerer det

Avtale tid

Vi ringer deg senest tre arbeidsdager etter vi mottar oppdraget, for å finne en passende tid for levering av oppdraget. Om du har et ubesvart anrop, ikke bli bekymret, vi ringer deg tilbake! 
Etter at du har bestilt, vil du motta en ordrebekreftelse på mail og sms.

Trenger du mer hjelp, besøk vår supportside

Oppmøte

Endring eller avbestilling må meldes senest klokken 14.00 dagen før avtalt tid. Hvis ikke vil du bli fakturert for avbrutt oppdrag. Gi beskjed om endringer og avbestillinger på vår supportside. Vi sender deg en påminnelse på sms 1-3 dager før oppmøte. Husk at avtalt tid betyr at partneren vil komme en gang innenfor dette intervallet. Partner vil ringe deg ca 30 minutter før ankomst.

Trenger du mer hjelp, besøk vår supportside

Arbeidet

Installasjonspartneren gjennomgår arbeidet som skal utføres med deg. Deretter utfører han arbeidet etter forhåndsdefinerte tjenestebeskrivelser som sørger for at du blir fornøyd. Partneren kan legge til og trekke fra tjenester på din ordrebekreftelse etter nærmere avtale. Still spørsmål om du lurer på noe eller trenger ekstra hjelp.

Trenger du mer hjelp, besøk vår supportside

Avslutning

Besøket avsluttes med at partneren gjennomgår utført arbeid som du signerer på.  Sjekk at beløpene stemmer. Vi sender deg en kvittering på e-post, og du vil motta en sms for å gi en score på hvor tilfreds du er med installasjonspartneren. Skalaen går fra 0 til 10. Om du har kjøpt noe via oss, vil du få en faktura fra vår partner Arvato tre-sju dager etter utført oppdrag.

Trenger du mer hjelp, besøk vår supportside

Vårt løfte til deg

Når vi utfører et oppdrag skal du føle deg 100 prosent trygg og bli fornøyd med tjenesten vi leverer. Vårt løfte til deg er at vi vil gjøre alt i vår makt for at du blir tilfreds. Alle våre installasjonspartnere er forsikret, sertifiserte og kvalitetssikret.

Lær mer

Noe av det vi kan installere for deg

Varmepumpe

Vi har et landsdekkende nettverk av partnere med F-Gass sertifisering. Vi er partner for blant annet Elkjøp og Megaflis på installasjon av varmepumpe. Din pumpe og ditt hjem er trygge i våre hender.

Lær mer om varmepumpe

Dørlåser

Våre partnere kan installere moderne dørlåser som Yale doorman og Danalock.

Parabol og Antenne

Vi installerer og fikser antenner og paraboler for Viasat, Canal Digital og RiksTV i hele Norge og Sverige.

Les mer

Fiber

Vi har flere partnere som installerer Fiber for blant annet RelaCom og NextGenTel.

Les mer

Smarthjem

Vi kan kable opp og installere Smarthjem-produkter og hjelpe deg med å få et hjem med WiFi-dekning i alle rom.

Les mer

Robotgressklippere

Vi installerer robotgressklippere for blant annet Elkjøp, Maxbo og Coop gjennom vårt samarbeid med Husqvarna. Vi benytter en kabelleggermaskin for å få det beste resultatet.

Les mer

FWA - Trådløst Internett

Vi installerer Fixed Wireless Access produkter for Telenor, Bitpro og NextGenTel i hele Norge.

Er du en kundereisehelt?

Vi er kontinuerlig på jakt etter nye partnere som driver egne foretak innen vårt tjenestespekter. Vi lover et godt samarbeid hvor du får tildelt oppdrag med trygg betaling. Alt det administrative tar vi oss av. Hjelp oss å øke snittet vårt på kundetilfredshet fra dagens 9,2 stjerner.

Ta utfordringen her

Ser din kundereise slik ut?

La oss gjøre det enklere sammen.

Bli en oppdragsgiver