Vi hjelper deg fra design til implementering og evaluering av ny prosessløsning

Sliter du med mange manuelle rutiner og forskjellige flyter. Vi hjelper deg med å designe en sømløs prosess og implementere løsningene som gir varige resultater for din bedrift og merkevare. Vårt team av erfarne konsulenter med bred industribakgrunn bruker avanserte verktøy og metoder for å analysere dine nåværende prosesser, identifisere forbedringsområder og foreslå løsninger som passer dine behov og mål. Om ønskelig kan vi følge deg gjennom hele prosessen, fra planlegging, implementering og ievaluering og monitorering av den nye løsningen. Vi sørger for at du får maksimalt utbytte av din investering. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å optimalisere dine forretningsprosesser og skape en bedre kundeopplevelse.

En tre-stegs modell til en optimal prosess

Vårt konsept for å hjelpe deg med å optimalisere dine prosesser og kundereiser består av tre steg. Metodikken fungerer både for å skape nye prosesser eller optimalisere eksisterende prosesser. Vi bruker prosessdesignverktøyet ShifX i all dokumentasjon.

 
 

Sette objectives

Enighet om hva som er det viktigste at vi får løst. Her har vi god erfaring med å kjøre 48 timers innovasjonssprint.

 
 

Analysere nåsituasjon

Analysere og design av nåsituasjon med beskrivelse av waste og flagging av problemområder.

Redesign og løsning

Inselo leverer løsningsforslag med redesign av prosess, ROI og forventede key results du kan forvente etter implementering av løsningsforslaget.

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024