Business Process Outsourcing

Sett ut de riktige strategiske prosessen

I dagens stadig skiftende landskap kan det være utfordrende å holde tritt med konkurrentene. Business process outsourcing (BPO) kan hjelpe din virksomhet med å bli mer konkurransedyktig ved å frigjøre tid og ressurser som kan brukes til å fokusere på din kjernevirksomheten. Nøkkelen ligger å velge de riktige prosessen å sette ut basert på din bedrifts strategi og posisjon. La oss hjelpe deg med å finne den beste strategiske-løsningen for din virksomhet.

Fokuser på din kjerne

Se over dine prosesser og vurder outsourcing av de som ikke er din kjernevirksomhet, så du kan fokusere på det viktigste for din bedrift.

Optimalisering

Du kan din kjernevirksomhet best, en BPO partner bruker all sin tid på sin kjernevirksomhet. Gjennom samarbeid og gode partnerskap optimaliserer vi kundereiser.

Ta ned risiko

Se på hvordan du kan spare penger, men ikke misnt ta ned risiko gjennom å sette ut kapitaltunge prosesser og flytte fastkost til variabel kost.

Bærekraft

Velg BPO partnere som kan hjelpe din virksomhet til å levere på bærekraftsmålene, miljø, sosialt ansvar og profitt.

Vi hjelper deg med rett BPO strategi!

Inselo har lang erfaring med å tilby skreddersydde løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice som gjør selskaper i hele Skandinavia mer konkurransedyktige. Vi kan hjelpe deg med å finne den beste BPO-løsningen for din virksomhet og sette sammen brukervennlige og bærekraftige konsepter innen kundereise som tar din bedrift til et nytt nivå. Vi bygger sten for sten i vårt samarbeid med nye oppdragsgivere. Les mer om hvordan vi har gjort det med vår første kunde RiksTV her.

Våre kapabiliteter for å hjelpe deg å velge rett BPO strategi

Løsningsdesignere

I samarbeid med våre agile og innvoative løsningsdesignere med bred industrierfaring innen supply chain, IT og kundeservice finner vi de innvoative løsningene du ikke har tenkt på.

Innovasjons Workshop

Vi kjører både korte og lengre 48 timers innovasjon workshop med potensielle og eksisterende oppdragsgivere for at vi sammen ser på hvilke prosesser de trenger hjelp med og bør vurdere å sette ut til Inselo eller andre.

Design metodikk

Vi designer eksisterende prosessflyter og ser på potensial for optimalisering og outsourcing. Vi designer så morgendagens løsning.

Pilotering

Vi kjører pilotering for å sikre at samarbeidet og løsningen fungerer for begge parter. På den måten tar vi ned risiko og bygger samarbeidet sten for sten.

Våre tjenesteområder

Tjenesteområdene er modulbaserte og blir tilpasset din bedrifts strategi. Basert på tjenestene, utvikler vi spennende konsepter som optimaliserer kundereisene og skaper flere magiske kundeopplevelser. Vi starter gjerne med en pilot som et utgangspunkt for videre samarbeid.
Inselo leverer smartere kundeservice tjenester

Kundeservice

Vi hjelper deg med alt fra salg, virtuell rådgivning og kundeservice til back office- oppgaver. Vi setter sammen tjenestespekter og team tilpasset ditt behov. La våre kundereisehelter gjøre hverdagen enklere for deg og dine kunder.

Inselo leverer smarte logistikkløsninger for store og små bedrifter

Logistikk

Vi er en uavhengig og fleksibel 3PL partner som gjør din hverdag enklere, ved at vi løser dine logistikkutfordringer. Vi er eksperter på bærekraftige returløsninger og bidrar positivt til din tredelte bunnlinje.

Inselo leverer topprated installasjon i hele skandinavia

Installasjon

Vi har et landsdekkende nettverk av førsteklasses elektrikere, handymen og varmepumpemontører. Vi måler kundefornøydhet på alle oppdrag, og snittet av de siste 100 000 registrerte svar er imponerende 9,3 av 10.

Hei!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Våre modulære og skalerbare kundereisekonsepter vil positivt påvirke din kundefornøydhet, inntekter, kostnader og risikoprofil. Jeg heter Finn, er født og oppvokst på Grefsen, men har vært bosatt på Hamar siden jeg fullført lærerutdanningen. Men mitt drømmeland, og hvor jeg føler meg mest levende er Hamarøy og Lofoten. Jeg har over 30 års erfaring fra IT og konsulentbransjen, og har blant annet etablert og ledet konsulentselskaper i Norge og internasjonalt med operasjoner i 29 land. Når du kontakter meg, møter du en aktiv, livsglad, genuin, kreativ person som brenner for å sette sammen den beste løsningen for din bedrift i jakten på optimale kundereiser. Gleder meg til å bli din guide til en enklere hverdag. Vennlig Hilsen

Finn Rønning

Growth Manager | Inselo Norge
Tel: +47 901 97 202

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024