Verdigjenvinning

Bærekraft i praksis

Vi hjelper deg med bærekraftig verdiskapning

Bærekraftig verdiskaping handler om å få mest mulig ut av produktene dine. Inselo hjelper deg med å leverer fremtidsrettede, bærekraftige, verdiøkende tjenester som bedrer omdømmet ditt.

Redd miljøet

Gjenbruk av produkter er bærekraft i praksis

Omdømmet ditt

Dagens kunder krever bærekraftige leveranser.

Effektivitet i praksis

Effektiviser gjennom skreddersydd produksjonslogistikk

Verdigjenvinning

Gjenbruk er mer bærekraftig og lønnsomt enn resirkulering. Inselo sørger for at vi sammen maksimerer andelen av produktene og komponentene som blir gjenbrukt. Våre verdigjenvinningsløsninger forhindrer at elektronikk havner på søppelfyllingen. Gjennom smarte prosesser og industrielt håndtverk sikrer vi restverdi, slik at retur produkter kan selges eller bli gjenbrukt av en ny kunde. Vi har ekspertise internt og samarbeider med en lang rekke sertifiserte partnere for å finne den beste løsningen for dine tekniske produkter. Produktene må oppgraderes og konfigureres på nytt. Denne løsningen løser problemer med holdbarhet, etterspørselsoverskudd og konstant oppgradering av enheter. Noen av komponentene i produktene kan gjenbrukes, mens resterende går til resirkulering. Eldre produkter kan komme til nytte i andre geografiske markeder Dette er lønnsom ekte bærekraft i praksis!

Produksjonslogistikk

Ferdigmonterte og konfigurerte komponenter som sendes fra lager til kunden eller byggeplassen bidrar til en enklere oppkobling og igangsetting. Dette effektiviserer installasjonen og vil bidra til å kutte kost og øke kundetilfredsheten. Hver montering og konfigurering er forskjellig og krever en agil tilnærming med effektiv arbeidskraft. Vi i Inselo har bred erfaring med produksjonslogistikk for tekniske produkter. Vi konfigurerer, gjennomfører produksjon, montering og testing av dine tekniske produkter før utsendelse.. Vi tilpasser alltid produksjonsrutiner etter våre oppdragsgiveres unike behov.

Hei!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Våre modulære og skalerbare kundereisekonsepter vil positivt påvirke din kundefornøydhet, inntekter, kostnader og risikoprofil. Jeg heter Finn, er født og oppvokst på Grefsen, men har vært bosatt på Hamar siden jeg fullført lærerutdanningen. Men mitt drømmeland, og hvor jeg føler meg mest levende er Hamarøy og Lofoten. Jeg har over 30 års erfaring fra IT og konsulentbransjen, og har blant annet etablert og ledet konsulentselskaper i Norge og internasjonalt med operasjoner i 29 land. Når du kontakter meg, møter du en aktiv, livsglad, genuin, kreativ person som brenner for å sette sammen den beste løsningen for din bedrift i jakten på optimale kundereiser. Gleder meg til å bli din guide til en enklere hverdag. Vennlig Hilsen

Finn Rønning

Growth Manager | Inselo Norge
Tel: +47 901 97 202

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024