Bli en del av Inselo

Vi søker kontinuerlig etter nye kundereisehelter

Et lidenskapelig formålsdrevet fellesskap

Vi er en sammensveiset gjeng med kolleger, partnere og oppdragsgivere som jakter på de optimale kundereisene. Vi deler lidenskapen for å skape magiske kundeopplevelser og en mer bærekraftig fremtid.

Bli en installasjonspartner og få tilført oppdrag

Vi er alltid på jakt etter nye elektrikere, varmepumpemontører og fiberinstallatører som driver, eller ønsker å starte egne foretak. Vi lover et godt samarbeid hvor du får tildelt support og installasjonsoppdrag fra kjente oppdragsgivere.

Jobb i Inselo

Vi er kontinuerlig på utkikk etter nye kundereisetalenter til vårt logistikksenter på Berger utenfor Oslo og Kundereisesenteret i Kristiansand. Vi lover deg et fantastisk arbeidsmiljø, der du vil bli utfordret og få mulighet til å utvikle deg. La oss skape noen magiske øyeblikk sammen.

Fakta om Inselo

Inselo er en outsourcing-partner og teknologisk plattform som leverer et bredt og modulbasert tjenestespekter innen kundeservice, installasjon og logistikk. Vi er 70 ansatte og 500 installasjonspartnere i Norge, Sverige og Danmark. Vårt hovedkontor ligger på Berger like utenfor Oslo, og er samlokalisert med vår norske logistikkvirksomhet. Vårt nordiske kundesenter finner du i Kristiansand. I Sverige er landkontor lokalisert i Stockholm.

Ekte mennesker. Ekte helter

For å levere magiske kundeopplevelser, trenger vi mennesker som leverer det lille ekstra. Vi snakker om mennesker som står på for kundene hver eneste dag, i storm og stille. I Inselo skaper vi- og heier fram disse fantastiske menneskene. De er våre kundereisehelter. Hele vår bedriftskultur handler om å dyrke kundereiseheltene. Vi følger vår verdikode MAGI og Inselo Learning Loop i jakten på de optimale kundereisene.

Dialog mellom eldre dame og besøkende installatør fra Inselo

Nordens beste merkevarer verdsetter å samarbeide med oss

Få bedre kundereiser og en enklere hverdag. Inselo tilbyr et bredt spekter av løsninger som gir din bedrift konkurransekraft.

telenor
elkjop
rikstv
Telia
tibber
power
futurehome
NextGenTel
alitbox
tufte
Ohmia Charging
coop
Vis Mer

Lær mer om Inselo og våre konsepter

Laptops på et arbeidsbord med tekniske duppeditter

Kundereise

Vi har verktøy og kompetanse til å hjelpe deg å optimalisere dine kundereiser. La oss starte med en kundereise design workshop.

Kundereisemedarbeidere i Inselo

Kundeservice

Inselo leverer et bredt spekter av modulære kundeservice og backoffice tjenester som gjør din hverdag enklere

Kundereisehelt på logistikk smiler lent mot en gaffeltruck

Logistikk

Vi sørger for at logistikken alltid fungerer, uavhengig av volum og svingninger. Vi er eksperter på bærekraftige returmodeller

Parabolmontør stiller inn antenne

Installasjon

Vi har et riksdekkende nettverk av sertifiserte, førsteklasses teknikere innen blant annet varmepumpe og elektro.

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

@Inselo 2023