Våre tjenesteområder

Modulære og skalerbare konsepter tilpasset din strategi

Kundeservice, logistikk og installasjonstjenester

Tjenesteområdene er modulbaserte og blir tilpasset din bedrifts strategi. Basert på tjenestene utvikler vi spennende konsepter som optimaliserer kundereisene og skaper flere magiske kundeopplevelser. Vi starter gjerne med en pilot som utgangspunkt for videre samarbeid.

Våre tjenesteområder

Tjenesteområdene er modulbaserte og blir tilpasset din bedrifts strategi. Basert på tjenestene, utvikler vi spennende konsepter som optimaliserer kundereisene og skaper flere magiske kundeopplevelser. Vi starter gjerne med en pilot som et utgangspunkt for videre samarbeid.
Inselo leverer smartere kundeservice tjenester

Kundeservice

Vi hjelper deg med alt fra salg, virtuell rådgivning og kundeservice til back office- oppgaver. Vi setter sammen tjenestespekter og team tilpasset ditt behov. La våre kundereisehelter gjøre hverdagen enklere for deg og dine kunder.

Inselo leverer smarte logistikkløsninger for store og små bedrifter

Logistikk

Vi er en uavhengig og fleksibel 3PL partner som gjør din hverdag enklere, ved at vi løser dine logistikkutfordringer. Vi er eksperter på bærekraftige returløsninger og bidrar positivt til din tredelte bunnlinje.

Inselo leverer topprated installasjon i hele skandinavia

Installasjon

Vi har et landsdekkende nettverk av førsteklasses elektrikere, handymen og varmepumpemontører. Vi måler kundefornøydhet på alle oppdrag, og snittet av de siste 100 000 registrerte svar er imponerende 9,3 av 10.

Ready, Set, Go

Vi har en gjennomarbeidet prosedyre for mottak av nye oppdragsgivere. Den sørger for en flying start på leveransen og en vellykket jakt på de optimale kundereisene.

Gjennomgang av dokumentert kundereise, ansvarsfordeling og forventninger fra signert avtale.

Opplæring av kundereiseheltene slik at de blir de beste ambassadørene. Implementering, og testing av kundereisen.

Leveransen og kontinuerlig jakt på forbedring er i gang. Vi utfører jevnlige learning loop møter.

Hola!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Jeg kan fortelle deg mer om våre modulbaserte og skalerbare kundereisekonsepter. De vil garantert påvirke kundefornøydhet, inntekter, kostnader og risikoprofil i din bedrift positivt. Jeg har 20 års erfaring innen forretningsutvikling, coaching og ledelse, og har blant annet bygd opp salgsteam og kundesenter for Norges Energi og Phonero. Jeg er en chilensk energibunt og fotballentusiast bosatt i Kristiansand. Når du kontakter meg, møter du en livsglad, genuin, kreativ menneskekjenner som er klar for for å finne de beste løsningene for din bedrift. Jeg lykkes når dine kunder opplever magi i møtet med din merkevare. Gleder meg til å høre fra deg. Vennlig Hilsen

Mauricio Campos

Forretningsutvikler | Inselo Gruppen
Tel: +47 473 72 799

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikke her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

@Inselo 2023