#DuTrengerElektriker

Konkurranse regler og tips

Bestill elektriker

Vinn elektrikertjenester for opptil 25 000 kroner

I anledning lanseringen av vår nye nettbutikk for bestilling av tjenester direkte fra Inselo, inviterer vi til en bilde og videokonkurranse. Konkurransen varer i firer uker fra fredag 02. juni til og med fredag 26. juni. Post et bilde eller en video av at du trenger elektriker og bli med i konkurransen om å vinne elektrikertjenester til verdi opptil 25 000 kroner.

Slik fungerer konkurransen

1

 
 

Ta bilde eller film

Ta en et bilde eller helst en liten video (større mulighet for å vinne) av hvorfor du eller noen du kjenner trenger hjelp fra en elektriker.

2

 
 

Post bildet eller videoen

Del bildet/videoen/Reels på din på Tiktok, Facebook eller Instagram profil med hashtag #DuTrengerElektriker og tag Inselo. Husk at profilen din må være åpen.

3

 
 

Vi velger en vinner

Vår jury bestående av CCO Terje Stokke og Direktør Andres Salazar ser igjennom alt materiell og velger vinner/e som vil bli kontaktet.

4

Vinneren/e får besøk av elektriker

Vi booker inn elektrikerbesøk for vinneren/e til en verdi på opptil 25000 kroner pr vinner. Det vil bli tatt film og bilder under besøket.

Inselo forbeholder seg retten til å bruke ditt fornavn, bosted, vinnerbildene/filmen og produsert innhold fra elektrikerbesøket i markedsføringen av Inselo fremover.

Tips fra juryen

De fleste trenger til enhver tid hjelp av en elektriker for enten reparasjon eller oppgradering til dagens standard. Visste du at omlag 60% av boligbranner har årsak fra det elektriske anlegget ifølge IF forsikring. Med moderne elektriske løsninger kan du også spare flere tusen kroner i året på strømregningen. Mange utsetter elektrisk arbeid av økonomiske årsaker. Det kan bli kostbart, både når det kommer til sikkerhet, strømregning og boligverdi. Vi ønsker at du tar et bilde eller en video av et til flere områder i ditt eller i en venn sitt hjem, som trenger hjelp fra en elektriker. Legg gjerne ut flere poster så får du større sjanse til å vinne Jo verre det ser ut og enklere det er å forstå hva som må gjøres, jo flere plusspoeng får du. Juryen verdsetter humor og selvironi. Eksempelbilde til høyre tar for seg kabelrot bak TVen. Denne kunden trenger elektriker for å få ryddet opp i det brannfarlige rotet og få installert flere stikkontakter. Lykke til!

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024