Bransjeløsninger

Vi er alle unike. Finn løsninger som er skreddersydde og skaper konkurransefortrinn for deg og din bransje.

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Få et fortrinn i din bransje

Ved hjelp av våre tjenester kan selskaper i de fleste bransjer skape konkurransefortrinn gjennom å optimalisere sine kundereiser og skape bedre kundeopplevelser. Våre løsninger bidrar til potensielt høyere inntekter, bedre marginer og lavere risiko.

Få et fortrinn i din bransje

Ved hjelp av våre tjenester kan selskaper i de fleste bransjer skape konkurransefortrinn gjennom å optimalisere sine kundereiser og skape bedre kundeopplevelser. Våre løsninger bidrar til potensielt høyere inntekter, bedre marginer og lavere risiko.

Internett, TV & Mobil

Endringene i bransjen krever nye måter å tenke kundeopplevelse på. Inselo hjelper deg med sammensatte konsepter innen installasjon, logistikk og kundeservice.

Netthandel

Skalering, kundeopplevelse og en bærekraftig profil og logistikk er nøkkelen for suksess fremover. Inselo hjelper netthandler med alle disse utfordringene.

Retail

Kundene er kravstore, og man må kombinere tilstedeværelse fysisk og på nett. Kundene forventer hjelp både med installasjon og montering. La oss hjelpe deg.

Energibransjen

Store endringer i bransjen med inntog av blant andre Tibber. Gode kundeopplevelser og det å kunne hjelpe kunden aktivt, blir viktigere enn noen gang. Vi har løsningene.

Bygg, industri og installasjon

Sterk konkurranse og krav til effektivisering og gode kundeopplevelser utfordrer deg. Inselo har løsninger som hjelper enhver bedrift med disse utfordringene.

Forsikring og bank

Kunder er mindre lojale enn før.En god kundepleie hvor du aktivt hjelper og gir råd, er nøkkelen til å skape konkurransefortrinn. Vi har løsningene.

Løsninger

Inselo tilbyr et bredt spekter av løsninger som skaper konkurransekraft for din bedrift.

Hei!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Våre modulbaserte og skalerbare kundereisekonsepter vil gi deg mer fornøyde kunder, øke inntektene dine og redusere kostnader og risikoprofil. Jeg brenner for opplevelser og samler på magiske reiseøyeblikk. Det jeg elsker med å reise, er møtene med nye kulturer og mennesker. Det gir meg nye perspektiver og er sunt for sjelen. Jeg er utdannet siviløkonom, og har 15 års variert arbeidserfaring fra økonomi, risiko, forretningsutvikling og ledelse fra SN Power, ABB, Infocare og nå i Inselo. Når du kontakter meg, møter du en positiv, genuin, kreativ og analytisk person som brenner for å sette sammen den beste løsningen for din bedrift. Jeg vil jobbe for at enda flere kunder skal oppleve magi i møtet med din merkevare. Gleder meg til å høre fra deg, sammen finner vi den beste løsningen. Vennlig Hilsen

Terje Stokke

COO | Inselo Gruppen
Tel: +47 945 23 841

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2023