Stipendet Magi7

Inselo gir tilbake

Magiske øyeblikk som betyr noe

Formålet til stipendet Magi7 er å skape flere magiske øyeblikk i samfunnet, blant annet for mennesker i en vanskelig livssituasjon. Det kan være å bidra til aktiviteter som hjelper unge å utvikle seg og nå sine drømmer, til tross for familiens økonomiske situasjon. Eller tilbud til eldre , slik at de kan få et mer innholdsrikt liv fylt med glede.

Slik fungerer det

1

 
 

Søke om midler

Fyll inn søknaden med nødvendig informasjon nederst på denne siden. Husk at det kun er organisasjoner som kan søke. Søknadsfrist er 15. august hvert år.

2

 
 

Tildeling

Inselos styre for stipendet Magi består av tre ansatte som behandler søknadene i løpet av september og oktober hvert år. Du vil få svar på søknaden din innen utgangen av oktober.

3

Skape magi

Etter eventuell tildeling, kan du bruke pengene fritt for å skape magiske øyeblikk i din organisasjon. Du må på oppfordring kunne dokumentere bruken av pengene. Del gjerne bilder og de magiske historiene med oss.

Skaper likhet i en gruppe

Magi7 bidrar til å gi fotballtalentene Jakob og Noah på henholdsvis 11 og 12 år muligheten til å delta på Fotballakademiet. De kommer fra familier med enslige forsørgere som sliter med å betale for riktig utstyr og lisenser til barna. Magi7 gir barn fra vanskeligstilte familier muligheten til å delta på aktiviteter på lik linje med andre barn.

Spørsmål og svar

Hva er Magi7?
Hvem kan søke?
Når kan vi søke?
Hvor mye kan vi søke om?
Hva ønsker dere fra oss?
Har dere noen tips til søknad?

Søk om Magi7 stipend

Send

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024